Szilveszteri ajánlat

Szilveszteri ajánlat

Búcsúztassa az óévet Maczkó Ádámmal a Showder Klub állandó fellépőjével, aki több mint 10 éves színpadi rutinnal és több száz sikeres előadással a háta mögött vállal fellépéseket szilveszteri és előszilveszteri rendezvényeken.

Ádám 2016. Szilveszterén megnyerte az Esti Frizbi Humorbajnokságát, majd 2018-ban debütált az RTL II nagysikerű műsorában a Showder Klubban, melynek azóta állandó fellépője lett. Rutinos fellépő, aki közvetlen stílusának köszönhetően könnyen megragadja a közönség figyelmét, tapasztalatainak hála jó érzékkel aktivizálja a hallgatóságot.

Rendhagyó szilveszteri évértékelőjében visszatekint az óév legfontosabb eseményeire és elmeséli, hogy azok hogyan hatottak az életére, az életünkre.

MŰSORIDŐ: 30 perc

TECHNIKAI IGÉNY:

  • 1 db kézi mikrofon hangosítással (elengedhetetlen)
  • mikrofonállvány (ajánlott)
  • színpad és színpadi világítás (ajánlott)
  • öltöző (ajánlott)
 
ÁRAJÁNLAT ÉS MEGRENDELÉS:
 
Amennyiben felkeltettük érdekelődését kérjük, hogy árajánlat kérése valamint megrendelés céljából vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink egyikén.
AJÁNLATKÉRÉS, ÉRDEKLŐDÉS

Címkék:

Megosztás:

ELŐADÁS SZERVEZÉS

Amennyiben előadás megrendelésével, saját szervezésű műsorral kapcsolatban érdeklődnél és időpontot egyeztetnél, az alábbi telefonszámon vagy e-mailben tudsz érdeklődni, ajánlatot kérni.