előadás

"NE A GYEREK ELŐTT"

ZALAEGERSZEG

Helyszín: Mimosa Lounge, 8900 Zalaegerszeg, Kossuth Lajos u. 7.

Időpont: 2024.02.29.

Kezdés: 18:00

Kapunyitás: 17:30

Az előadás hossza: 75-80 perc

Fellépők: Maczkó Ádám

Jegyárak:

Felnőtt online elővételben: 3.990 Ft

Felnőtt helyszíni az előadás napján: 4.490 Ft

Hallgatói/diák online elővételben: 2.990 Ft

Hallgatói/diák helyszíni az előadás napján: 3.490 Ft

2024.02.29.

„Ne a gyerek előtt!” , – megszámolni sem tudom, hogy hányszor hallottam ezt a mondatot, amikor gyerekkoromban egy társaságban olyan témára terelődött a szó, amiről úgy gondolták a szüleim, hogy jobb, ha még nem tudok. 

Természeténél fogva ez egy olyan mondat, ami mindig későn hangzik el, és miközben anya magához húzott befogta a fülemet és befejezte ezt a mondatot, már szembejött vele az én kérdésem: „Anya mi az a szex?”

Azt gondoltam, hogy 35 éves koromra majd én leszek az aki, az ilyen szitukban majd csendre inti a barátait, és aki a „Ne gyerek előtt” mondattal pajzsot tart gyermeke hallójáratai elé, hogy megvédje őt a „felnőtt dolgoktól”, de az élet mást forgatókönyvet írt… 

35 éves koromra nem lettem apa, sőt én lettem az, akit a barátai csendre intenek ezzel a mondattal… 

Ez az előadás nem a gyereknevelésről szól, nem ad választ arra a kérdésre, hogy „mit ne csináljak a gyerek előtt?”, ez az est egy safespace, ahol egy felnőtt férfi kiönti a lelkét felnőtt társainak.

A Showder Klub humoristája a tőle megszokott öniróniával fűszerezve teszi fel jelenünk nagy kérdéseit, melyekre a néző a válaszokat nem biztos, hogy ebben az előadásban fogja megtalálni. A „Ne a gyerek előtt” egy olyan görbetükör, amibe belenézve könnyen magunkra ismerhetünk, nevethetünk vagy ráncolhatjuk a homlokunkat. Kiváló szórakozás majdnem az egész családnak… 

partnerek, megjelenések

AJÁNLATKÉRÉS, ÉRDEKLŐDÉS