10. alkalommal a Showder Klub színpadán

10. alkalommal a Showder Klub színpadán

Amikor elhatároztam, hogy szeretném magam kipróbálni, mint stand up comedy előadó és elkezdtem összeírni életem első előadásának témáit, kimondva kimondatlanul az egyik célom az volt, hogy egyszer én is a Showder Klub színpadán szeretnék állni.

Az első sorok leírásától számítva nagyjából nyolc év telt el mire ez az álom beteljesült. Nyolc év alatt sok mindent megél az ember. Voltak sikeres előadások és bukások is szép számmal, sőt egy évre még a mikrofont is szögre akasztottam, de amikor 2018-ban az első szereplésem végén ott álltam a legendás Showder Klub színpadán, akkor csak arra tudtam gondolni, hogy bár rögös volt az ide vezető út, de ezért a pillanatért megérte ennyit dolgozni.

Hazafelé sok minden átfutott az agyamon, többek között az, hogy milyen hosszú volt az eddig vezető út, de akkor tudatosult bennem az is, hogy pontosan azzal a poénnal nyitottam az előadásomat, amivel életem első fellépését is kezdtem.

A sok jó érzés mellett azért volt bennem egy kis kétely is, azon gondolkoztam, vajon lesz-e még lehetőségem azon a színpadon állni? Lesz-e még alkalmam arra, hogy érezzem ugyanazt az adrenalin löketet, amit az ad, amikor közel 300 ember tőled pár centire teli torokból felnevet egy poénodon?

Szerencsére volt még és lesz is még erre lehetőségem, hiszen már a tizedik Showder Klub felvételemre készülök, amely május 1-én kerül rögzítésre. A műsorban fellép még Al-Gharati Magyed, Gajdos Zoltán és Redenczki Marcsi a helyszín pedig a már említett Symbol Budapest. A felvételre szóló belépőjegyeket csak online elővételben lehet megvásárolni.

Remélem, hogy sokatokkal találkozom majd a felvételen vagy valamelyik vidéki önálló estemen, jegyek még elérhetőek a gödöllői, a zalaegerszegi és a szentendrei előadásra is.

Címkék:

humorista,maczkó ádám humorista,showder klub,stand-up comedy,standup comedy

Megosztás:

ELŐADÁS SZERVEZÉS

Amennyiben előadás megrendelésével, saját szervezésű műsorral kapcsolatban érdeklődnél és időpontot egyeztetnél, az alábbi telefonszámon vagy e-mailben tudsz érdeklődni, ajánlatot kérni.